داستان ما از سال 1370 هجری شمسی با تأسیس اولین شعبه تندیر در خیابان امیر مازندرانی ساری، آغاز شد. جایی که ترکیب هنر و علم پخت نان، تندیر را به یکی از پیشگامان علم پخت نان فانتزی در استان مازندران تبدیل کرده است.
تندیر در دهه 70 هجری شمسی تأسیس شده است و در طی این 30 سال توانسته به بخش مهمی از صنعت نان در مازندران تبدیل شود. با کمک خلاقیت و نوآوری، ما به طور مداوم در طی این سالها بهترین خدمات و کیفیت را به مشتریان خود ارائه کردهایم. جلب اعتماد مشتریان وفادارمان در طی فعالیت 30ساله نشان از دستاوردها و تعهد تزلزلناپذیر ما به ارائه بهترین محصولات است. آنچه ما را متمایز میکند، دانش و تخصص ما در هنر سنتی پخت نان همراه با نوآوری است.
ما در طول این سفر شگفتانگیز، به همراه نظرات ارزشمند مشتریان عزیزمان، گامهای مهمی در جهت بهبود هرچه بیشتر هنر و دانش پخت نان برداشتهایم. نان بهعنوان یکی از قدیمیترین غذاهای پختنی بشر، تاریخچهای که به 12 هزار سال قبل بازمیگردد، در تندیر به یک هنر و تخصص ارزشمند تبدیل شده است.
تندیر به اهمیت بینظیر نان در فرهنگ ایرانی پایبند بوده و با افتخار نانی را به سفره مردم این سرزمین کهن ارائه میدهد که درخور ذائقه و شایستهٔ آنها باشد. از نانوایی کوچک در خیابان امیر مازندرانی تا تبدیلشدن به یک الگو در عرصه نان فانتزی، تندیر همواره این مسیر پیشرفت و نوآوری را ادامه میدهد.